keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Huora - minäkö?

Sain toistamiseen palautetta blogistani. Kiukkunen aviovaimo oli löytänyt blogini netistä ja lukenut sen. Haukku minut heti ensimmäiseksi huoraksi ja sitten tuli kauhea ryöpytys siitä, kuinka moraalittomasti toimin kirjoittaessani seksistä ja vikittelemällä varattuja miehiä.
Niin.... Kirjoitan seksistä ja seksiin liittyvästä. Ja todennäköisesti välillä jostain muustakin. Mutta en missään nimessä kirjoita vikitelläkseni miehiä kanssani seksipuuhiin. Sähköpostiini on tullut nyt tähän mennessä neljältä ihmiseltä sähköpostia. Yksi on halunnut ostaa käytettyjä alushousuja, kaksi on on muuten vaan kirjoittanut palautetta ja mietteitä blogiini liittyen ja nyt tämä "miehestään huolestunut" nainen. Ja jos joku kirjoittasikin suoraan ehotuksen seksistä rahaa vastaan tai muuten vaan ehottaa seksuaalista kanssakäymistä suoraan, niin deletoin erittäin nopeasti sellaisen viestin.

Mutta se mitä tarkoitetaan huoralla, ei oikein päde minuun. En myy seksiä rahasta tai vaihda sitä muuhun tarpeelliseen tavaraan. En edes vaihda seksikumppania kovinkaan usein, joten jakorasiaksikaan minua ei kannata haukkua. Samaisen miehen kanssa ollaan seksiä harrastettu useamman vuoden ajan. Ja silloin kun seksiä on niin se on nautinnollista ja tyydyttävää. Ja silloin kun sitä ei ole, niin tulee välillä tyydytys hankittua omin sormin tai seksilelujen avulla. Joten ei ihan osu ja uppoa tuo huoraksi tai jakorasiaksi huutelu.
Mutta onhan se helppo nimimerkin takaa huuella ja lähettää se sellaisesta sähköpostista, jossa ei ole lähettäjän oikeaa nimeä.
Mietin, että mitä moraalitonta on seksistä kirjoittamisessa. Itse en keksikyt ja löytänyt mitään moraalitonta. Mutta jos joku tietää tai osaa muutoin perustella, että mitä moraalitonta tässä on, niin toivottavasti kirjottaa palautetta tai antaa kommentin. Sitä perustetta ei kannata alkaa tyrkyttämään, että lapset voivat lukea blogiani. Lapset löytää netistä vielä pahempiakin juttuja, jotka liittyy seksiin ja pornoon. Ja osaavat hakea niitä vanhempien tietämättä ja jälkiä jättämättä. Valitettavasti! Ja kuinkahan monen lapsi/lapset ovat yllättäneet vanhempansa seksipuuhista? Raamatullisiin veratauksiin ei myöskään kannata vedota. Niihin voi olla hyvä nojautua, mutta......

Ihminen on seksuaalinen olento. Eikä seksiä tarvi harrastaa vain lisääntymistarkoituksessa. Seksistä voi myös nauttia ja hankkia lievitystä mm. stressiin ja päänsärkyyn. Kyllä kunnon nautinnollinen seksi rentouttaa ja antaa potkua. Kyllä se alkaa hammasta kiristään ja kiukuttamaan, jos ei saa seksiä tai jos se sattuu olemaan huonoa. Paraneehan se seksi, kun itse tietää mistä nauttii ja osaa ja uskaltaa kertoa sen jielä partnerillekin. Hankalaahan se varmaan on olla suhteessa, jos toiselta ei saa riittävästi, eikä omin käsin osaa tai uskalla nauttia.
Ja mitä nyt puolison pettämiseen tulee, niin ei siihen hirveästi ulkopuolisena pysty vaikuttamaan. Jos toinen haluaa pettää, niin kyllä netti on pullollaan niitä sivustoja mistä seksiseuraa löytää. Ja varmasti paljon varmemmin seksiseuraa saa näiltä "treffisivustoilta" kuin joltain joskus puutteessa olevalta blogin kirjoittajalta. Niitä joita parisuhteen ulkopuolinen seksi kiinnostaa, niin kyllä niille ottajia, paikkoja ja tilaisuuksia löytyy. Se on sitten jokaisen oma häpeä ja ongelma kun niistä pettämiskuvioista narahtaa.

1 kommentti:

  1. Onhan se helppoa haukkua huoraksi, kun ei muutakaan osaa. Ja saahan sitä luulla, että sillä sanalla onnistuu loukkaamaan. Ei voi sanoa kuin: voi reppanaa, kun on niin epävarma itsestään ja suhteestaan.

    VastaaPoista

Kiitos!