lauantai 17. toukokuuta 2014

Tinder

"Pitihän" sitä minunkin testata Tinderiä. Enkä nyt sitä menis kauheasti kehumaan. Onhan se kiva katella miesten profiilikuvia, mutta..... Suurin ongelma on se, jos vahingossa klikkaa ettei joku kiinnosta, niin kyseinen miestä ei enää löydä uudelleen. Alkuasetuksena oli niin naiset kuin miehetkin ja ikähaarukkakin oli melkoinen. Sen perusteella jos katselisin miehiä, niin nuorimmat olisi jopa 18-vuotiaita, vanhimmat minua 20 vuotta vanhempia. Eli kärjistetysti Tinder yritti tyrkyttää mulle lapsien ja isäni ikäisiä tyyppejä. Joten piti ensimmäiseksi asetukset täytyy säätää kohdilleen, kuten myös kuinka suurelta alueelta haluaa seuraa itselleen hakea.
Miesten kuvia plärätessäni törmäsin useampaan tuttuun. Muutaman naimisissa olevaankin ja perheelliseen mieheen. Ehkä "paras" oli, kun kuvasta en tunnistanut, mutta nimi oli sama kuin entisellä työnantajalla. Tinder paljasti, että mies oli ollut aktiivisena Tinderissä reilu puoli tuntia aikaisemmin. Oli ihan "pakko" klikata kiinnostamisen merkiksi. Hän oli jo aikaisemmin klikannut kiinnostuksen merkiksi minua. Seuraavana päivänä sai  Tinderissä viestin, että olisi kiva saada kuva josta minut tunnistaa ja hän kertoi ammattinsa. Siinä vaiheessa täräytin, että tiedän hänet melko hyvinkin, että tiedän hänellä olevan vaimo ja kuusi aikuista lasta ja siitä kuinka hän melko aktiivisesti käy erään uskonnollisen lahkon tilaisuuksissa. Seuraavana päivänä poikkesin uudelleen Tinderissä, niin miehen profiili oli kadonnut. Katoin sitten Facebookin puolelta, ettei sieltäkään löytynyt miehen profiilia enää, vaikka se oli ollut pari päivää aikaisemmin.
Ymmärrän sen, että jos on avoimessa parisuhteessa, niin käy välillä tuulettumassa muiden lakanoiden välissä, mutta..... Tuota en oikeasti ymmärrä, että haetaan aktiivisesti seksiseuraa,  vaikka puolisokin on aktiivista sorttia seksin saralla, eikä hyväksy vieraissa hyppelyä. Erityisesti tässä tapauksessa.  Ja yritetään onnella ja hyvällä tuurilla, jos kukaan tuttu ei vahingossakaan löydä profiilia, jolla etsitään aktiivisesti seksiseuraa.
Vaikkakin tein aika vittumaisen tempun entiselle työnantajalleni, niin ei minusta ole juorumaan hänen vaimolleen asiasta, vaikka teksikin mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!