keskiviikko 12. syyskuuta 2012

artikkeli iltasanomista

Kondomilla vai ilman? "Kortsun rypyt nipistää" - Ilta-Sanomat
Oikeastaan olen hieman hämmentynyt tästä tuloksesta. Takuuvarmasti on naisia, joille kumi- tai lateksiallergian tai muun syyn vuoksi kondomi ei sovi, mutta kuinka harva haluaa seksin aikana käyttää kondomia.
Pelottoman moni on valmis vaarantamaan oman ja/tai yoisen osapuolen sukupuolitaudin tartuttamisella. Vaikka olisi kuinka tuttu, turvallinen ja pitkäaikanen seksi- tai parisuhde, niin pettäminen on yllättävä yleistä. Ja sitäkin harrastetaan usein (?) ilman kondomia, joten eipä sukuouolitaudit näköjään paljoa ihmisiä pelota.
Ja sitäpaitsi, jos kondomin käyttö on luontevaa molemmille osapuolille, niin harvoin se latistaa tunnelmaa. Kondomin käyttöä voi harjoitella, naisetkin. Kyllä niitten pakkauksien avaamista ja kondomin päälle vetämistä voi harjoitella banaanin tai kurkun kanssa. Kun opettelee laittamaan kondomin suulla peniksen päälle, niin minun kokemuksen mukaam aika moni mies tykkää siitä. Kondomia voi käyttää muös välineenä esileikin aikanakin. Sehän on vain mielikuvituksesta ja harjoittelusta kiinni.
Eikä se naisen käyttämä ehläisy, epilleri/kierukkakaan, ole satavarma ehkäisymuoto eitoivottujen raskauksien ehkäisyssä.
Mutta, sehän on jokaisen henkilökohtainen asia miten miehen kalusta nauttii. Ja kuinka usein. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!