sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Uni

Näin viimeyönä melkoisen seksiä tihkuvan unen. Unessa seikkaili duunikaverini. Häntä voisin oikeassa elämässäkin panna. Hän on sellainen mies, jonka kans voisi panna hynttyyt yhteen!
Unessa pussailtiin ja hyväiltiin kiihkeästi. Ja harrastettiin oraaliseksiä. Havahduin herälleen, kun voihkin miehen nimeä puoliääneen. Heräsin vähän liian aikasin, jäi orgasmi kokematta. Pettymykseni unen kesteytymiseen oli niin valtavan suuri, etten edes yrittänyt tyydyttää itseäni huipennukseen asti.
Aamun ole yrittänyt puuhastella pihalla kaikkea muuta, mutta ajoittain viimeyön uni putkahti mieleeni. Totesin, että jos mies olisi edes puoliksi niin hyvä kuin unessa, olisin kyllä varmasti seksuaalisesti tyydytetty. Vaikka se uni ei koskaan toteutuisikaan oikeassa elämässä, niin onhan se fantasioida.
Pitihän minun hetkeksi keskeyttää päivän askareen ja käydä hankkimassa itselle se kaivattu orgasmi. Tyydyttäessäni itseäni, palasin useaan otteeseen viimeyön uneen. Oli ihana fantasioida duunikaverin hyväilyistä. Sain orgasmin melko nopeastikin. Nyt on sitten oikein hyvää aikaa lämmittää sauna ja nauttia leppoisasta sunnuntai-illasta!
iloveit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!