keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Mihin miehen on kyettävä?

Tai oikeastaan kysymys pitäisi muotoilla, että kuinka pitkään aktiin miehen olisi kyettävä?
Pitkästä aikaan tapasin naispuolisen tuttavani päiväkahvin merkeissä. Juttutuokiomme lipsahtaa silloin tällöin miehiin ja seksiin.
Kuten eilenkin.
Puheeksi tuli myös miehinen kunto ja potenssilääkkeet.
Emme oikein ole päässeet jyvälle, että miksi niin monelle (?) miehelle tulee tarvetta hankkia vahvistusta seisokkiin? Miksi ihmeessä kalun on tarve olla "tuntitolkulla" tanassa? Ei kovinkaan monen miehen tarvitse kyetä olemaan  pornorainan tähtinäyttelijää kotioloissa. Ja seksi on paljon muutakin kuin yhdyntä. Eikä sitä kykene ottamaan vastaan pitkäkestoista jyystämistä tai suihinottoa. Paikathan siinä tulee kipeäksi ja araksi, eikä sen jälkeen seksi ole kivaa sinä iltana eikä vähään aikaan.

Seksiin liittyy niin paljon halauksia, hyväilyjä, kosketuksia, pussailua, nuoleskelua, toisen ihmisen läheisyyttä, kuiskailua, yhdyntä..... Ei se pelkkä yhdyntä tunnu kivalta, jos ei samalla saa nauttia kosketuksista, halauksista, pusuista, toisen läheisyydestä. Orgasmin voi antaa monella muullakin konstin. Kyllä se sormin tai suulla annettu orgasmi tuntuu yhtä hyvältä kuin yhdynnän aikana saatu orgasmi. Ja jos haluaa piristää seksielämää, niin onhan noita seksileluja pilvipimein. Eikä niitten hankkiminen ole laisinkaan hävettävää tai noloa. Niitä voi ostaa ihan anonyymisti tai tilata helposti netistä.
Ja jos seksilelut eivät kiinnosta tai ei niitä muusta syystä halua/voi hankkia, niin voihan sitä käyttää mielikuvitusta, vaikkapa asennoissa tai paikoissa missä seksiä voisi harrastaa. Joittenkin turvallisten fantasioidenkin toteuttaminenkin tuottaa varmaan mielihyvää, kunhan se tehdään molempien suostumuksella ja hyväksynnällä.

Ja mitä sitten vaikka seisokki vähän lerpsahtasi keskenkaiken? Sitähän voi jatkaa hyväilemistä ja tyydyttämistä sen jälkeen sormin ja huulin. Voihan sitä hetken aikaa keskittyä halauksiin, pusuihin ja muihin hellyydenosoituksiin, ennenkuin jatkaa yhdyntää/toisen tyydyttämistä.

1 kommentti:

Kiitos!