lauantai 27. lokakuuta 2012

Huoraamisesta....

Tiedän saavani kuraa niskaan useammalta taholta, kun sanon tämän ääneen. Mutta siihen olen varautunut ja valmis.....

Mutta.

Huoraaminen olisi sallittava.
Siis jos sen tekee omasta vapaasta tahdosta. En siis hyväksy huoraamista, jos huoraajana on alaikäinen; siihen pakotetaan, kiristetään; sutenööri vie osan tuloista yms. verrattavissa olevat perusteet.
Mutta jos on aikuinen ja haluaa tienata ansionsa maailman vanhimmalla ammatilla, niin siitä vaan. Sen verran viitseliäisyyttä toivoisin, että huoraaja maksaisi itselleen eläke- ja sosiaaliturvan, verot ja mahdollisesti myös työterveyshuollon.
Ja onhan sitä maailmansivu menty rikkaisiin naimisiin; toiset ovat menneet rakkaudesta; toiset rahasta. Jälkimmäisestä naimisiinmenotavasta voisi sanoa rumasti, että he ovat laillistettuja huoria, kun pappi on sanonut aamenen.
Nainenhan on mennyt vuosisatoja (?) naimisiin, kun ei ole ollut sellaista työtä/ammattia, jolla olisi voinut elättää itsensä ja mies on tuonut elannon pöytään. Joten.....

Niin, jos joku perustelee seksinmyyntikieltoa sillä, että naimisissa olevat alkavat pomppimaan enemmän huorissa; pettämässä puolisojaan, jos huoria on enemmän tarjolla.
Niin ryttään sen perustelun pelkästään sillä, että sitä ilmaista seksiseuraa löytyy ihan muutenkin ja ihan joka paikasta; erityisesti netistä sitä seksiseuraa on helppo löytää.
Voin sanoa, että nykyään on pettäjän markkinat; tarjontaa on ainakin yhtä hyvin kuin k-kaupan lihatiskillä. Jos haluaa puolisoaan pettää, niin vaihtoehtoja on. Ja tilaisuuksia.


Ja sitäpaitsi; niitä löytyy jo nyt niitä, jotka tarjoavat omasta tahdosta seksiä, kun saavat vastineeksi rahaa, vuokran alennuksen tai jotain muuta tarpeellista tavaraa. Kilometrin säteellä asuinpaikastani tiedän kuusi tällaista tapausta ja muutamalta muun alan ammatinharjoittajalta varmaan tulisi listaan täydennystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!