maanantai 29. lokakuuta 2012

Seksistä....

Olen erittäin seksuaalinen. Nautin seksistä. Vaikka seksi ei olekaan kokoajan mielessä, niin siitä on mukava puhua ja kirjoittaa. Luen melko usein myös eri medioista seksiin liittyviä artikkeleita. Seksi kiinnostaa ja kiihottaa. Seksistä on tullut nautintoaine. Jos seksi olisi pelkästään lasten hankkimista varten, niin harrastaisin sitä erittäin harvoin.

Medioiden perusteella seksin pitäisi aina olla täydellistä, nautinnollista ja päättyä aina orgasmiin sekä kestää "riittävän" pitkään. Minkähänlaista sellainen seksi on? 
Tähän ikään mennessä en ole vielä koskaan kokenut huonoa seksiä. On kylläkin tullut sellaisia kertoja vastaan, jolloin olisi ollut parannettavaa tai toiveet ja halut eivät ole saaneet vastinetta, mutta niistäkin kerroista löytyy jotain positiivista. Vakikumppanin kanssa seksin harrastaminen on mielestäni paljon helpompaa, kun toinen tietää jo valmiiksi mistä toinen osapuoli tykkää ja nauttii sekä on paljon helpompaa sanoa, että mitä seuraavaksi haluaa ja uskaltaa kokeilla jotain uutta.

Asia, joka minua on usein ihmetyttänyt, että "pitää" keksiä verukkeita kieltäytyä seksistä. Jos ei haluta tai huvita, niin se pitäisi pystyä sanomaan ihan suoraan, ilman sarvia ja hampaita, loukkaamatta toista osapuolta. Kenenkään ei ole pakko suostua harrastamaan seksiä jos ei halua, ei siihen tarvita tekosyitä. Kyllä siinä pettyy, kun itseä haluttaa ja panettaa ja toinen kieltäytyy. Oli syy oikea tai tekaistu. Eikä siinä vaiheessa helpota tilannetta halailut, pusut ja läheisyys. Pettymys ja pahamieli korventaa sisintä. Vaikka olisi kuinka paha päänsärky, niin mie ainakin olen suostuvainen seksiin. Päänsärky kyllä hankaloittaa hieman itse tekemistä ja kiihottumista, mutta hyvän seksin jälkeen päänsärky on kyllä tipotiessään. Ja niin on moni muukin särky ja vaiva.
Mulle on melko monta kertaa käynyt niin, ettei minua oikeastaan haluta seksiä laisinkaan, mutta mies köllöttelee vieressä vehje tanassa vihjaillen pienestä kivasta sessiosta. Vaikka olen maininnut haluttomuudesta, niin miehen läheisyys ja pienet koskettelut ovat tuntuneet iholla niin hyvältä, etten ole halunnut niiden loppuvan. Kestäähän se aikansa, kun alkaa oikein kunnolla himottamaan seksi ja yhdyntä, niin tulee sitten antaudutta seksin vietäväksi. Silloin kyllä saa kunnon räjähtävän nautinnon. Enkä koskaan silloin ole pettynyt seksiin....Kyllä tuo läheisyys ja hidas koskettelu ja hyväily miehenkin välillä saa innostumaan seksistä, vaikka olisi ensin puhunut haluttomuudesta. Ei se aina toimi, mutta silloinkun toimii, niin saan tosi nautinnollista seksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!