sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Dildon testaus

Pitkästä aikaan poikkesin naisystävän luona.  Saunottiin, syötiin ja naukkailtiin punaviiniä. Nautittiin rauhallisesta lauantai-illasta. Jostain kumman syystä puheet kääntyi miehiin ja seksiin. Ja selväksi tuli, että meistä molemmat on miehen puutteessa. Kumpikin myönsi, että välillä tulee hommat hoidettua omin käsin. Ystäväni tunusti käyttäänsä melko usein tekopenistä ja klitoriksen kiihottimia. Hän näytti mulle muutamaa. Ihan kivan oloinen arsenaali erilaisia seksileluja hänellä oli. Muutama oli vielä pakkauksessa odottamassa käyttöönottoa. Oli kohtuu normikokoisia dildoja, mutta oli yksi aikamoinen jortikka. Hän esitteli niitä mulle ihan mielellään ja täysin häpeilemättä. Koskettelin useampaa erilaista ja jokainen tuhntui hyviltä, vaikkei yhtä yhviltä kuin aidot vehkeet. Siinä asiassa oltiin täysin samaa mieltä, että sormin tuotettu orgasmi tuntuu hyvältä, mutta vielä paremmalta tuntuu, kun patukka on värkissä, kun saa orgasmin. Vaikka kummallakin on kokemuksena se, että mies haluaisi saada naisen kanssa yhtäaikaa orgasmin, niin meidän mielestä eriaikaan saadut orgasmit on parempi vaihtoehto. Kumpikin osapuoli saa nauttia omasta orgasmista, mutta myös toisen saamasta orkusta.

Kun keskusteltiin seksistä, niin kyllä varmaan kumpikin osapuoli huomasi toisen kiihottuneen mielentilan ja vartalon. Siinä vaiheessa tuli kyllä hetkenaikaa katsottua ystävääni silläsilmällä, että voisin kokeilla hänen kanssaan seksiä. Meistä kumpikaan ei ole koskaan kokeillet seksiä naisen kanssa, mutta rivien välistä jäi siihen käsitykseen, että hänkin voisi joskus testata seksiä toisen naisen kanssa. Minulla ei oolut rohkeutta kysyä asiaa suoraan, eikä antaa minkäänlaista vihjettä siitä, että olisin ollut valmis kokeilemaan sitä hänen kanssaan. Tiedän kuinka hyvältä nuoleminen tuntuu, kyllä ajatus naisen värkin nuolemisesta kiihottaa. Samalla voisi panna useamman sormen sisään tai dildonkin voisi työntää sisään. Aloin jo pohtimaan, että hankisinko sellaisen "vyön", johon voi laittaa dildon ja sen avulla voi panna naista kuin mies. Mutta täytynee harkita, että hankinko ja löytyykö sellaista naista, jonka kanssa voisi lesboseksiä kokeillä.

Lähtiessäni ystäväni antoi yhden paketissa olevan dildon ja käski kokeilemaan. Eikä olisi laiinkaan moksissaan siitä, että kertoisin miltä sen käyttö tuntui. Yöllä kotiin tullessani revin paketin auki nopeasti ja pyörittelin tuota patterilla toimivaa penistä. Mukavan kovalta, mutta joustavalta se tuntui. En kuitenkaan tyydyttänyt sillä itseäni, vaan käytin sormiani. Dildon käyttäminen esimmäistä kertaa tuntui olevan yhtä jännittävää ja pelottavaa kuin ekakerta miehen kanssa.
Aamulla herätessäni dildo oli edelleen yöpöydällä. Jätin sen siihen pöydälle. Pitkin päivää mieleni teki testata tekopenistä, olinhan edelleen melko kiihottuneessa tilassa. En sitten malttanut olla testamatta, olihan se käteen tuntunut kivalta kapistukselta. Käytin vähän liukastetta ja aloin testaamaan dildoa. Tuitui se melko tiukalta panna, mutta jännitykselläkin taisi osansa asiaan. Sain sillä tosi nopeasti räjähtävän orgasmin. 
Tämän ensimmäisen kokeilun perusteella dildo saa jäädä yöpöydän laatikkoon odottamaan seuraavaa kertaa. Melekin samantien aloin fantasioimaan siitä, että jos vielä joskus tulen miehen kanssa kotiini harrastamaan seksiä, niin mielelläni ottaisin dildon seksileikkeihin mukaan. Niin jos miehellä on itsetunto kohillaan ja hänkin haluaa joko panna minua dildon kanssa tai katsoa, kun itse teen sitä sen avulla.

3 kommenttia:

Kiitos!