torstai 18. lokakuuta 2012

Sidottu

Saimpahan tuon "kohutun" Fifty Shades -Sidotun luetravaksi. En ole vielä kerennyt lukemaan kuin kolmanneksen, mutta enemmän minua on alkanut ihmettelemään kirjasta aiheutunut kohu.
Niin, en ole lukenut kuin kolmanneksen ja siitä on suurin osa sellaista tekstiä kuin "markanrakkauksissa" (=juliet yms. romattiset rakkaustarinat). Vasta muutaman sivulla on ollut seksipainotteisia kuvauksia.
Olen melko aktiovisesti lukenut Reginaa ja siellä naisten kirjoittamia seksifantasioita. Näin useamman vuoden niitä fantasioita lukeneena, voin ja uskallan sanoa, että Regista on saanut lukea jopa hurjempia fantasioita.

Ihmettelen suuresti kirjan aiheuttamaan kohua.... Ja oikeastaan vain sen takia, ettei kirjan sisältö poikkea muusta "perinteisestä" kirjallisuudesta. Seksifantasioita on julkaistu kaikissa (?) muissa formaateissa; naisten- ja miestenlehdissä sekä elokuvina. Seksifantasiaäänikirjoihin en vielä ole törmännyt, mutta jos joku tietää,niin vinkatkaa ihmeessä. Tai sitten minun on alettava lukemaan niitä nauhalle.
Seksifantasioita on aina ollut ja aina tulee olemaan. Toisille riittää se, että ne riehuu pääkopassa, toiset kirjoittaa niitä ja jotkut haluavat toteuttaa niitä.
Minä tykkään lukea ja kirjoittaa seksifantasioita. Se on turvallinen tapa kokeilla erilaisia seksijuttuja ja samalla saa ja voi tutustua omaan kehoon ja testata mikä tuottaa mielielihyvää, kiihotusta ja tyydytystä.

Mutta tuon Fifty Shadesin alun perusteella kirja tulee luettua, niin hankimpa ne kaksi muutakin sarjaan kuuluvaa kirjaa. Ihan mielenkiinnosta jonkun toisen kirjoittamaan fantasiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!