lauantai 8. joulukuuta 2012

Valistusta

Olen aina harratanut turvaseksiä. Aina seksiä harrastaessa kondomia on käytetty. Kondomin käyttöhän ei aina takaa sitä, etteikö olisi pieni mahdollisuus saada seksitautia. Voihan se kondomi vaurioitua aktin aikana ja touhun tiimellyksessä on pieni mahdollisuus, että limakalvot kuitenkin koskettavat niin, että saa tartunnan. Suuseksin aikanakin on mahdollista seksitauti tarttua, jos ehkäisyvälinettä ei käytetä. Toiset väittävät, että seksitauti voi tarttua myös sormin, erityisesti papilloomavirus. Seksitautia voi kantaa, vaikka oireita ei olisikaan, joten.....

Eihän mulla mitään sukupuolitautia ole, kun ei oiretakaan ole ja aina käyttänyt varmuusvälinettä. Mutta kuitenkin olen pitkän aikaa suunnitellut käyväni testauttamassa, että onko mulla sukupuolitauteja. Ei siitä muuten saa varmuutta. Kyllä sen toteuttaminen on pelottavaa. Ainakin ensimmäisellä kerralla. Kerran olen ollut ovenkahvassa kiinni, mutta jännitys ja pelko estivät ovan aukasemisen. Sillä kerralla pitkän aikaa hengittäminenkin oli vaikeaa.
Useampaan otteeseen olen keskustellut miespuolisen ystäväni kanssa seksistä, nautinnosta ja siihen liittyvistä taudeista ja riskeistä. Kumpikin on ollut sitä mieltä, että on hyvä, jos kävisi testauttamassa. Kummallakin se on jäänyt pelkkien huonojen tekosyitten vuoksi. Ja tultiin myös siihen tulokseen, että kahdestaan testeihin meno saattaisi olla helpompaa; onhan toinen henkisenä tukena. Joten päätettiin mennä yhdessä. Otettiin veri- ja virtsanäytteet sekä näytteet virtsaputkesta ja suusta (molemmat on harrastanut myös suuseksiä). Ennen testausta kyseltiin, että missä (maassa), miten (anaali-, emätin-, suuseksiä) on harrastanut seksiä, kumppaneista kysyttiin, onko käytetty kondomia, muuta ehkäisyvälinettä ja milloin on seksiä harrastunut. Tulokset saatiin henkilökohtaisesti. Vataukset mentiin kuuntelemaan yksin, mutta meillä oli peräkkäiset ajat. Se testaaminen ja seksistä kysely ei ollut niinkään kauhea kokemus. Testituloksien odottaminen oli hermo raastavaa. Parisen viikkoa jouduttiin odottamaan, kun haluttiin peräkkäiset ajat. Nyt ollaan saatu sitten vastaukset. Se viimeinen kymmenen minuuttia ennenkuin sai tulokset olivat järkyttävän pitkiä ja happi meinasi loppua useampaan otteeseen. Mutta lopputuloksen kuuleminen oli helpottavaa. Kumpikin on puhtaita. Tätä on syytä juhlia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!