keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Puute pois!

Viime kirjoituksessa valittelin miehen puutetta. Lähinnä läheisyyden ja läsnäolon kaipuuta. Joskushan se läheisyys johtaa seksiinkin, vaikka sen tarve ei viime aikoina ole ollutkaan tavallista korkeammalla tasolla.
Mutta nyt taas pompsahti pitkästä aikaan sähköpostiini palautetta. Suurinpiirten ikäiseni mies olisi ollut valmis tapaamaan jossain lähialueen hotellissa, hoitamaan läheisyyeen kaipuuni ja olisi kuulema valmis hoitelemaan parit varvit kanssani. Pari päivää olisi kuulemma ollut aikaa hoidella puutarhaani kuntoon.
Oli kyseinen mies pannut sähköpostiin myös kuvan seisovasta kalustaan ja trimmstustaan vartalosta. Kyllähän minä mieluusti katselen vähäpukeisia miehiä. Myös niitä vähän trimmattujakin (vähän enemmänkin....), mutta ihan tavallisia miehiä katselen kaikista mieluiten!!! Tämän kuvan perusteella mies on enemmänkin sellanen lihaskimppubodari, jonka lihakset ovat jo niin suuret, että niitä sanoisin jo rumaksi. Näytti kehossa olevan muutama isommanpuoleinen tatuointikin. Niihin suhtaudun muutenkin vähän kaksiajakoisesti; on niitä nättejä, kauniita, jotka koristavat kivasti kantajaa, mutta on myös usein niitä, jotka ovat ärsyttäviä, kauheita ja joskus jopa etovia. Nämä tatuoinnit eivät kuuluneet tuohon ensimmäiseen kategoriaan.
Pitäähän sitä peniskuvaakin vielä vähän ruotia. Kalun koko ei varmaan tule ihan oikeuksiinsa, kun taustalla on tuollainen bodari, mutta vaikutti olevan kooltaan melko keskiverto (?) suomalaisen miehen mitoissa; pituutta 13-14 senttiä ja paksuutta tuuman verran. Kyllähän sellasella hyvin tulee hommat hoidettua....

Oikeastaan enemmän taas aloin miettimään, että mikä hinku se on lähettää niitä alastonkuvia heti kättelyssä? Etenkin niitä peniskuvia? Eipä tule nyt yhtään sellaista naista mieleen, joka olisi päättänyt mennä harrastamaan seksiä pelkästään sen vuoksi, kun joku mies on lähettänyt kikkelikuvan. Jos joku tietää tällaisen naisen, niin ilmoittakoon mulle! Toivottavasti uskaltaa kertoa myös perusteita..... Kiinnostaa!
Jokaisella on ne perusteet, minkälaisen seksipartnerin valitsee, mutta tuo heti ensimmäisenä kalunsa esittelevä vain loitontaa. Ainakin minua. Ehkä on huono ja ontuva vertaus, mutta jos joku on etsimässä baarista yhden yön huvia, niin vedättekö housut nilkkoihin ja kysyttekö, että kelpaako ja mennäänkö teille? Saattaa olla, että jotkut miehet innostuisikin, jos nainen esittelisi baarissa piparinsa ja rintansa, ennenkuin mies tekee valintansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!