keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Pakko kysyä

Käytiin tuossa eräänä iltana ystävni kanssa laittamassa jalalla koreasti. Tarkoituksenamme oli vain tanssia koko ilta ja siemaista kurkun kostukkeeksi pari siiderit. Vaikka ainahan sitä tulee miehiä kateltua, mutta tällä kerralla he eivät kelpaa muuhun kuin tanssimiseen. Mentiin sitten paikkaan, joka on arki-iltaisin melko rauhallinen paikka, mutta sellaista sopivaa jorausmusiikkia soitetaan. Vähän illasta riippuen se on "teinihelvetti" tai siellä on sitten paljon reilusti keski-iän ylittäneitä. Tällä kertaa sattui olemaan meidän kahden melkein keski-ikäisen naisen seurana puolen tusinaa reilu parikymppistä pojankossia. Pojankossit sitten innostuivat piirittämään meitä. Kohteliaasti todettiin, ettemme ole puumanaisia, emmekä ole hakemassa miesseuraa. Halutaan vain tanssia, jorata ja pitää hauskaa. Osa pojista ymmärsi yskän, mutta yksi loukkaantui tosi pahasti. Ensin haukkui meitä pihtareiksi. Kun me ei reagoitu hänen sanomisiinsa, hän hetkeksi rauhouttui. Mutta kun me mentiin takasin tanssilattialle, niin eiköhän huutelu taas alkanut. Henkilökunta sai pojan rauhoittumaan. Kaverini tupakoi ja päätettiin poiketa pihalla, niin poika tuli perässä tupakalle ja aloitti jälleen kauhean vonkaamisen. Kun todettiin, ettei kiinnosta, niin meistä tuli välittömästi pihtarihuoria.
Okei, tiedän minkälainen henkilö on huora ja minkälainen on pihtari. Huorahan on hän, joka harrastaa seksiä rahasta. Joissakin tapauksissa huoraksi voidaan sanoa henkilöä vaihtaa seksikumppania erittäin usein. Meihin kumpaankaan tämä nimitys ei osu eik uppoa, kun kumpikaan ei saa rahaa seksistä, eikä kumpikaan kovin usein vaihda kumppania, eikä kumpikaan meistä ole kovin usein harrastanut muutoinkaan seksiä.
Pihtari puolestaa ei anna, ei harrasta seksiä juuri koskaan. Täm kyll sopii tällä hetkellä melko hyvin meihin molempiin. Enkä nyt pitäisi sitä suurenakaan haukkumana, jos sanottaiskin pihtariksi. 
Mutta minkälainen ihminen on pihtarihuora? Ja silloin kun mies haluaa loukata naista sanallisesti, niin miksi ihmeessä ensimmäisenä kuulee sanan huora? Vaikka olisi harrastanut elmänsä ensimmäisen kerran seksiä miehen kanssa, jonka kanssa olisi viettänyt yhteistä elämää useamman vuoden ja vain hänen kanssaa olisi harrastanut, niin mies yrittä loukata naista haukkumalla häntä huoraksi. Miksi?
Tämä saa minun verenpaineen nousemaan. Parissa tapauksessa, kun mustasukkainen tai pakit saanut mies on huutanut perääni sanan huora, niin mieleni on tehnyt monta kertaa huutaa takaisin, että äitis on. Se kommentti saa takuu varmasti aikamoisen palauteryöpyn.
Tämänkin jälkeen olen mielummin pihtari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!