maanantai 4. marraskuuta 2013

Söpöä

Yatävälläni on ihastusta ilmassa. Hän on jo pitemmän aikaa viestitellyt sellaisen ihan tavallisen, komean miehen kanssa. Ystäväni tietää, että miehellä on vaimo, eikä mies ole valmis heittäytymään seksisuhteen (tai mihinkään muuhunkaan suhteeseen) toisen naisen kanssa. Ystävälleni se riittää, että joskus he viestittelevät skypessä, lähettelevät tekstareita ja sähköpostia. Enempi se kylläkin kuulostaa kaverisuhteelta kuin miltään muulta. Ja jos molemmat ovat tyytyväisiä, niin eihän siinä ole muilla nokan koputtamista..... Mutta mulle se ei välttämättä riittäisi. Tiedän kyllä sen miehen komeaksi ja sanakin hänellä on hallusssa. Hän viljelee usein sellaisia pikkutuhmia kaksimielisyyksiä ja puujalkavitsejä, ainakin tutussa seurassa. Vieraammassa seurassa hän ei ole niinkään suulas ja äänekäs.
Ystäväni näytti pätkän heidän viestittelystään. He keskustelivat erittäin suoraan seksistä. En ole koskaan kenenkään miehen kanssa noin suoraan keskustellut seksistä. En ainakaan yhdekään seurustelukumppanin, vakipanon tai miespuolisen ystävän kanssa. En edes yhdenkään miehen kanssa, jonka kanssa olen anonyymisti sähköpostitse keskustellut seksistä (ne jutut ovat olleet enemmänkin seksifantasioita tai pornojuttuja mitä olen anonyymien miesten kanssa jutellut). Tämä naispuolinen ystäväni on varmaan niitä harvoja naisia, jonka kanssa on voinut keskustella seksistä ihan suoraan; niihin liittyvistä iloista, suruista, ongelmista, seksileluista. Hänen kanssaan on ollut erittäin luontevaa keskustella aiheesta, eikä hän ole koskaan tuominnut kenenkään tapaa hoitaa seksielämää (paitsi pedofiilit). Yllätyin hieman kuinka helposti hän keskustelee asiasta myös miesten kanssa. Ja vieläpä sellaisen miehen kanssa, jonka hän tuntee melko hyvin.
Mutta kun miehen lähettämiä viestejä kun luki, niin kyllä niistä välittyi, että kyseinen mies välittää, tykkää (ainakin vähän) ja luottaa ystävääni. Muutamassa viestissä mies kyllä mainitsee, että voisi joskus, jossainvaiheessa tulla käymään. Mutta ystäväni kertoi, ettei hän sitä oikeasti odota tapahtuvan. Sekin voi kuulemma olla pelkkää haaveilua, jos heille joskus kävisi mahdollisuus käydä kahvilla julkisella paikalla.  Miehen vaimo ei nyt niin kauhean mustasukkainen miehestä ole, mutta mies on aika varovainen (tai arka) muitten naisten kanssa kulkemaan julkisesti (en tiedä syytä).
Vaikka tämä kyseinen komea mies ei olisikaan vielä valmis suhteeseen ystäväni kanssa, niin siitä huolimatta toivon suuresti, että ystäväni löytää hänestä (tai jostain muusta) sellaisen mukavan, kivan kumppanin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!